Verslag trailrun weekenden Ardennen juni en juli 2018

We hebben weer twee trailrun weekenden in ons hotel in Maboge gehad en ze waren super!
Het is elke keer spannend of de verwachtingen worden waargemaakt en hoe de groep gaat zijn.

Weekend 15-18 juni

De eerste keer dit jaar was 15-18 juni met een grote groep! Een mooie mix van lopers die terugkomen, waaronder Noël  die voor de 4e keer mee is😃!, nieuwe lopers en Loopwijzer lopers. Het weekend was al in december volgeboekt dus we hadden het appartement naast het hotel bijgeboekt. De staf bestaat uit koks Herre en Arjen, fysio Frans en trainers Ralf en ik.

Dag 1 vrijdag, begint een beetje gestrest voor de koks want door drukte op de weg is er weinig tijd om te koken voor 30 hongerige lopers. Uiteindelijk cheffen de koks het gewoon, en een grote groep vegetariërs en paar veganisten is ook geen probleem voor ze!

De koks cheffen het!

We starten ook wat later met de eerste trail en ook al is nog niet iedereen er, we hebben een mooie groep! Hoe leuk is het weer om te zien dat na de eerste trail en borrel iedereen zich op zijn gemak voelt bij elkaar, gezellig!

Riviercrossing zaterdag

Dag 2 zaterdag, is een volle dag met een gave trail, video opname en analyse van iedereen, een workshop van Frans van Amstelfysio en het gastoptreden van Maaike, multitalent en auteur van Hoe word ik een supervetverbrander.

We hebben weer geluk met het weer dus we borrelen en dineren lekker op ons terras aan de Ourthe! Minder geluk had Ed trouwens die tijdens de trail struikelde, zijn pink brak en naar huis ging. Balen Ed!

Gastoptreden Maaike over haar boek “Hoe word ik een Supervetverbrander?”

Dag 3, zondag is de trail rond het stuwmeer van Nisramont en eventuele extra’s. het ligt er schitterend bij!! Later in de middag vertrekken een aantal gasten naar huis en die missen het kampvuur s ’avonds.

Dag 4, maandag nog een leuk slottrailtje en het weekend zit er al weer op! Noël liep als enige elke dag de langste afstand en kwam uit op en totaal van 70 km en 2860 hoogtemeters, held!

Het was een geslaagde weekend en het is zo fijn om blije gasten te hebben! En ongevraagd kregen we meerdere keren te horen dat men het weekend te goedkoop vond voor wat je er voor krijgt haha!

Weekend 13-16 juli

Ook weer lang van te voren uitverkocht. Dankzij Maria van de hardloopclub Run4fun in Amsterdam. In december waren er nog 16 plekken voor dit weekend en toen reserveerde ze alle plekken voor haar hardloopclub, leuk! Ook dit weekend was het lekker weer waardoor we telkens op het terras konden lunchen en dineren! De staf dit weekend zijn de koks Arjen en Herre, Fysio Aniek van Amstelfysio, tempogroepleider Kevin en Trainers Nike en ik.

On top of the zaterdagtrail met de groep van Nike

En hier een impressie van de trails op zondag. Technisch en goed te belopen!

Zo leuk, op zondag boeken er nog 4 mensen bij voor een extra nachtje om de pittige klimmetjes van de maandag mee te maken!

Bedankt!

Dank voor het vertrouwen gasten! En zo blij met de te gekke staf elke keer. Dank fysio Frans en collega’s van Amstelfysio, koks Herre en Arjen en de talloze snijhulpen, tempoleiders en trainers Nike en Ralf!

Nu jij, ga ook mee op trailrunvakantie😃

Onbezorgd op trailrun vakantie over de mooiste trails, onder begeleiding van trainer, fysio en kok! Lekker relaxen, stoere trails lopen, je grenzen verleggen. Ook ideaal om je voor te bereiden op een bergtrail.

Op het moment van schrijven zijn er nog een paar plekken vrij voor de Ardennen weekenden van 10-13 augustus (TDF) en 7-10 september.

En helemaal te gek is onze nieuwe trailrun vakantiebestemming Andalusie met veel hoogtemeters.  Ga in november met ons mee! Hier lees je er alles over😎🏃‍♂️

About The Author

Nils

Hoi, ik ben Nils de Rijk. Oprichter van Loopwijzer en idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Ik help lopers bij hun volgende stap door technisch beter te lopen met minder kans op blessures. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op om te sparren over jouw hardloopplannen.

Leave A Response

* Denotes Required Field