team sep 2020

Groetjes uit de Ardennen!

In het zonnetje op ons terras aan de Ourthe kijk ik terug op een geslaagd trailweekend. Want we kunnen eindelijk weer!

Trailruntrips

Deze trips zijn een van de leukste dingen van mijn job😊. Een mooie ervaring laten beleven op een mooie plek aan toffe gasten samen met een top begeleidingsteam.

De snelle lopersgroep olv Ralf

Bedankt daarom aan alle gasten! Dit weekend was een mooie mix van nieuwe gasten en terugkerende gasten. Het blijft wonderlijk dat zo veel nieuwe mensen hun weg vinden naar onze trailruntrips en dan ook gelijk gewoon boeken. De meeste mensen via google of het blauwe monster.

Twee weken geleden was het vol, en dit weekend ook. Het leuke is dat we dit hebben gecheft met twee totaal verschillende stafteams.

Tempoleiders bespreken de te lopen route en nemen de deelnemers door

Bedankt team!

Bedankt team, ik ben enorm blij met jullie! Allereerst de koks, mega belangrijk. Gestart met chef Herre, daarna kwam Arjen ons verwennen en toen kwamen er meer koks in beeld met oa Bert van restaurant de Compagnon. Te gek! Misschien is er wel een nieuwe vorm voor het koken ontstaan met duo’s? Na “Jaime en Saro” hadden we dit weekend het duo “Clara en Hermingard”. Het is keihard werken in de keuken en respect dat jullie zo goed voor ons zorgen, erg lekker en gezond koken en het zo plannen dat je ook nog mee kunt lopen! Ze zijn nog gezellig ook:-) En misschien wel het nieuwe normaal: twee weekenden op rij 100% vega. Met alles er op en er aan, voor, hoofd, na zelfgebakken brood, powerbars enz.

En dan een van de succesnummers van onze trailruntrips: de tempogroepen. je kunt lopen op je eigen tempo. Mogelijk gemaakt door tempogroepleiders met aandacht voor iedereen. Bedankt Marloes, Denny, en Ralf (dit weekend) en Daniela, Maarten, Casper en Noel (vorig weekend).

Tenslotte maakt de begeleiding van de vrienden van Amstelfysio tijdens het weekend inclusief workshops het compleet👌 En Frans maakt de beste kampvuren.

Special guest

Paul in zijn element

Dit weekend hebben we special guest Paul die hilatische ptredens verzorgde, erg leuk bedankt Paul. Zo een succes dit dat ik Paul heb kunnen contracteren voor 1 optreden per jaar😊. Hier de tekst a la Nico Dijkshoorn van de eerste avond (video volgt). De oscar uitreiking gisteren had je gewoon bij moeten zijn. Hardloop goeroe Wim was ook mee, gewoon als gast dus vrij, maar kon het niet laten zich met de loopanalyses te bemoeien en dat is helemaal oké. Idee is om elk weekend een speciale gast mee te nemen.

Ons verblijf

En dit alles in ons knusse hotelletje met terras aan de ourthe, schoon, ruim, comfortabel, met ook nog goeie sauna. Elke keer als ik hier aankom voelt het als thuiskomen! In andalucia hebben we ook zo een plek die voelt als thuis. Eind oktober is de volgende trailruntrip naar deze bestemming en op moment van schrijven is er nog plek en kun je mee😊 (moet reisadvies wel naar geel kleuren maar geen risico want je krijgt je geld terug of kunt omboeken als deze trip geannuleerd wordt ivm corona).

Groetjes uit de Ardennen!

Nils

About The Author

Nils

Hoi, ik ben Nils de Rijk. Oprichter van Loopwijzer en idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Ik help lopers bij hun volgende stap door technisch beter te lopen met minder kans op blessures. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op om te sparren over jouw hardloopplannen.

Leave A Response

* Denotes Required Field