de 60 van Texel 2024

24-3-24 60 van Texel Loopwijzer party

Wow wat een gaaf Loopwijzer weekend was deze epische 60 van Texel editie! Gefeliciteerd iedereen met de vele afstands-pr’s, mooie klasseringen, grenzen verlegd en persoonlijke overwinningen onderweg. Want dit was een epische editie met windkracht 7 en een hagelbui aan de start.

waaiervorming op het strand

Toen ik een half jaar geleden vroeg wie er mee ging de 60 van Texel lopen had ik nooit verwacht dat we met 40+ lopers mee zouden doen!

Zaterdag kwam iedereen aan in de Waal waar onze basecamp was. Zaterdagavond was de pastaparty in het dorpshuis van de Waal, we sliepen in de Hotels de Waal en Rebecca. Zondag “de 60” met een knallende afterparty en sterke verhalen vertellen in de tuin van Femke, supergave party, bedankt!!

Bijna iedereen die op de 60 startte is gefinshed, Fred wilde zichzelf niet pushen om de tijdslimiet te halen en stapte uit bij km 49.3 zonder te weten wat hij het fluitend had gehaald omdat de cut off tijd met 30 minuten was verruimd, zonde!

Hier de individuele uitslagen van de 60:
Eveline 7:10
Natalie 6:28
Frank 4:38
Femke 6:17
Niki 6:08
Irene 6:02
Tessa 5:52
Jurr 6:48
Jacco 6:27
Jasper 6:56
Robin 6:21
Eelco 5:47
Bas 6:23
Jeffrey 5:30
Fred dnf
Florentine 6:59
René Loopwijzer trainer: 5:14 (1e mannen 60)
9 lopers hiervan deden hun voorbereiding met de Loopwijzer schema’s:-)

De estafettelopers
Anna, Levi, Casper, Floortje, Jean-Louis, Birgit, Mirjam, Lonneke, Mireille, Franc, Daphne, Suzan, Lukas, Clara, Luc, Onno, Simon, Arie, Valesca, Carolijn, Pieter, Frederique, Wendy en PJ maakten er ook een mooie strijd van gefeliciteerd!
Mireille liep tijdens de estafette een pr op de 10km, Onno met hondje, PJ en Floortje liepen wat extra met resp 25km (naweeen ziekte) en 53km (even de fiets ophalen). Casper 37km, Clara en Luc deden 30 + 30.

Er waren te veel bekenden met dit loopfeest kudo’s voor de lopers van Let’s go, Fysio Robin liep mega snel met een plek in de top 10 in 4:28, Trailrunvakantieganger Joe gecoacht door fysio Frans werd 4e overall in 4:13!

Dit nooit meer!
Om Natalie te quoten na de finish: dit nooit meer! de volgende ochtend: over 2 jaar weer:-)

Bedankt iedereen, de organisatie van de 60 en Femke voor dit mooie weekend!

Volgende keer weer!
groetjes, Nils

About The Author

Nils

Hoi, ik ben Nils de Rijk. Oprichter van Loopwijzer en idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Ik help lopers bij hun volgende stap door technisch beter te lopen met minder kans op blessures. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op om te sparren over jouw hardloopplannen.

Leave A Response

* Denotes Required Field