SCHEMA MEMBERSHIP

Fluitend sneller worden met minder kans op blessures.

Wil je duurzaam progressie boeken richting je droomdoelen en ambities?
Laat mij kritisch met je meekijken naar je trainingspraktijk en je stok achter de deur zijn:-)

100% online
Continuïteit - Plezier - Motivatie

Help, heb jij hier ook last van?

Elke training "doe je maar wat" (en dat is meestal ongeveer hetzelfde en meestal te snel)

Je gaat niet meer vooruit, misschien heb je last van pijntjes en je weet niet waar je moet beginnen om je techniek te verbeteren.

Je hebt moeite om gemotiveerd te blijven terwijl je weet dat continuïteit de sleutel voor progressie is.

Zet de stappen die leiden tot inspiratie en grenzen verleggen met het Loopwijzer trainingsschema membership

 • 1

  Coach gesprek

  Na aanmelden plan je je coach gesprek in mijn agenda. Deze videocall gaat via zoom. In dit gesprek bespreken we je trainingspraktijk, wensen tav je trainingsschema, drijfveren en doelen. Voorafgaand aan dit gesprek vul je inventarisatievragen in formulier in.

 • 2

  TrainingPeaks account aanmaken

  Je maakt een account aan in TrainingPeaks, het Loopwijzer-coaching platform. Link aan mij als coach en koppelt de software van je horloge aan TrainingPeaks.

 • 3

  Stuur een filmpje van jezelf in hardloopactie op

  Laat jezelf in hardloopactie filmen (instructies volgen na aanmelden) en krijg een opgenomen videoanalyse met complimenten en tips om direct mee aan de slag te gaan.

 • 4

  Ga wanneer het jou uitkomt naar de online trainingen en online community

  Op het Loopwijzer online trainingsplatform Kajabi staan de trainingen "verbeter je hardlooptechiek" en start met hardlopen". Download de app en je hebt de instructie video's altijd bij de hand! En je krijgt toegang tot de Loopwijzer community in Kajabi:-)

 • 5

  Start met trainen op mijn schema's!

  Check even of je training is gesynct met je horloge en start met trainen🏃‍♀️🏃‍♂️

Word trainingsschema member voor €35/maand

Prijs is inclusief btw en het abonnement wordt automatisch verlengd. Opzeggen kan per maand tot de dag van verlengen.

Veel gestelde vragen

Hoe wordt de trainingsintensiteit uitgedrukt?

Je kunt trainen op hartslag, snelheid en vermorgen (Stryd), dat is helemaal aan jou.

Wat voor hardloophorloge heb ik nodig?

De beste trainingservaring beleef je met Garmin, Coris, Apple Watch, Suunto. Want de training die ik klaarzet voor je in TrainingPeaks komt automatisch op je horloge. Druk op start en je horloge vertelt je wat je moet doen en of je te snel/ te langzaam gaat😊. Zo gebruik je de mogelijkheden van je horloge optimaal en heb je een coach op afstand! Heb je een ander horloge zoals Polar dan zet je zelf je training in je horloge.

Contact

Vragen? Boek een chat in!

Loopwijzer
Nils de Rijk

Wat deelnemers zeggen

 • Simon de Wit Simon de Wit
  2.57.43!!! Ik heb zeker 8 jaar met die magische grens sub 3 in mijn kop gelopen en nu na 7 maanden supergedisciplineerd trainen met techniektips van Nils en een schema op mijn lijf gemaakt is het gewoon gelukt... Met een ijshockeylijf een duursporter worden, alles is mogelijk! Als je maar wil en geen concessies doet. En dat geldt eigenlijk voor alles in het leven!!!
 • Jeroen Pasman Jeroen Pasman
  Voor mij zijn de trainingen in TrainingPeaks erg waardevol. Ik heb nog nooit echt een training gedaan en liep altijd hetzelfde tempo lang of kort. Dit is echt een eye-opener en soms ook heel zwaar. Het commentaar bij mijn filmpje was ook erg fijn. Het leukste is om met andere enthousiastelingen te praten over hardlopen en daarbij uitleg te krijgen. De combinatie met de chat en het interactieve gebruik van de webinar zijn stimulerend. De combi webinar en trainingpeaks vullen elkaar goed aan. Het stimuleert om andere lopers te zien en volgen die ook een hobby hebben in het hardlopen.
 • Daphne Dano Daphne Dano
  Wat een fijne manier om goed aan je lopen te werken! Je hebt een duidelijk schema waarmee je niet doelloos loopt maar goed weet en ziet wat je moet doen. Schop onder je kont nodig? Doe mee! En de theorie #slowisthenewfast is zó fijn, zo waar en #itworks!
Doe mee