Wijze loper Suzan

Hoi ik ben Suzan, ik ben nu bijna twee jaar aan het hardlopen. En ik vind het fantastisch!

Midden in de winter van 2013 ben ik met Evy begonnen met hardlopen, langzaam opbouwen, geduld, steeds een beetje verder. Na ongeveer een jaar liep ik lekker en makkelijk 5 km. Zon of regen, wind of sneeuw, Amsterdam of Portugal, overal en altijd hardlopen vind ik super! Wat een vrijheid en wat zalig buiten!

Ik wilde niet perse verder of harder lopen, maar wel nog makkelijker. Mijn buurman Nils heeft mij daarbij geholpen. Met een video techniek training zag ik precies hoe ik liep en kon ik door een beetje anders te lopen makkelijker en uiteindelijk ook sneller lopen. Wat een verschil! Sinds april loop ik in mijn hardloop clubje, met andere gemotiveerde hardlopers en mijn vriendin Bregje, en vaak mijn vriend Jasper. Dit maakt hardlopen nog leuker.

 

Nu loop ik makkelijk 10 km. En afgelopen zondag tijdens een duurloop, mijn PR namelijk 17 km, in een waanzinnig mooi bos. Het smaakt naar meer. Halve marathon here we come!

En zonder blessures, want ik ben een wijze loper en bij een pijntje loop ik dus niet door!

Dank Nils, door je enthousiasme loop ik super! Had ik nooit gedacht, best geinig!

About The Author

Nils

Hoi, ik ben Nils de Rijk. Oprichter van Loopwijzer en idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Ik help lopers bij hun volgende stap door technisch beter te lopen met minder kans op blessures. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op om te sparren over jouw hardloopplannen.

Leave A Response

* Denotes Required Field