De weg naar de Amsterdam marathon van Marijke

We doen met een grote groep lopers mee aan de Amsterdam (halve) marathon. De Loopwijzer blog is beschikbaar om je avonturen op weg naar de Amsterdam marathon te delen:-).

Marijke doet de aftrap!

Nog ruim tien weken en dan is het zo ver, 42,2k. Maar nu zit ik in de auto op weg naar Frankrijk, ruim drie weken vakantie waarvan ik nog niet weet waar die mij gaat brengen en.. of het zal lukken mijn. trainingsschema vol te houden.

Ik train volgens het Sportrusten schema, twee keer een langere duurloop op marathon hartslag en twee keer korter, één keer sneller en één keer langzamer.

Bij onze eerste camping heb ik al twee routes uitgezocht en in mijn TomTom runner gezet. Maar ja, langer dan het schema voorschrijft. Dat zal wel een beetje het thema van de vakantie-trainingen worden, beetje water bij de wijn van het schema. Soms (vaak) wat langer, soms wat minder snel en regelmatig vroeg op om als het nog wat koeler is vast te lopen.

En die Franse wijn, gelukkig ben ik daar niet zo dol op. Ik houd je op de hoogte.

Groeten van Marijke Blijleven.

About The Author

Nils

Hoi, ik ben Nils de Rijk. Oprichter van Loopwijzer en idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Ik help lopers bij hun volgende stap door technisch beter te lopen met minder kans op blessures. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op om te sparren over jouw hardloopplannen.

Leave A Response

* Denotes Required Field