Trailrun weekend Ardennen juni 2019

Wow, wat een gaaf weekend was dit!

5 jaar Loopwijzer

Om te vieren dat Loopwijzer 5 jaar bestaat zaten we deze keer met een fijne groep lopers in het landgoed le Herou en waren en extra’s: het eten werd verzorgd door koks van restaurant de Compagnon en sprekers en zaterdagavond feest met DJ Pontje. Daarnaast werden we als altijd opgelapt door fysio van Amstelfysio, en lopen we de mooiste trails olv ervaren trailrunners/ trainers met diverse tempogroepen en afstanden.

Ons onderkomen:-)

Bedankt aan iedereen die dit mooie weekend mogelijk heeft gemaakt!

Dank aan onze gasten (voor het vertrouwen om mee te gaan), nieuwe aanwinst Iris van Amstelfysio, chefs Eric en Bert van restaurant de Compagnon, sprekers Maaike de Vries en Gerard van der Poel, DJ Pontje, en tempogroepleiders/ trainers Nike, René, Willem en Kevin!

Veel moois op de foto gezet. Als je gaat filmen zorg er dan voor de je lens schoon is, helaas zijn bijna alle actiefimpjes van de trails doordoor mislukt:-(.

En we gaan terug naar de Ardennen en naar Spanje, check hier het komende aanbod!

Trail ze, tot de volgende en groetjes!

Nils

 

About The Author

Nils

Hoi, ik ben Nils de Rijk. Oprichter van Loopwijzer en idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Ik help lopers bij hun volgende stap door technisch beter te lopen met minder kans op blessures. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op om te sparren over jouw hardloopplannen.

Leave A Response

* Denotes Required Field