Trail des Idylles

3 uur rijden heen en terug. Waar heb je dat voor over?

Voor een hele te gekke trail dus, ik neem je in de video mee zodat je kunt zien hoe tof trailrunnen met hoogtemeters is:-)

Wil jij dit ook beleven?

Ga dan met me mee op trailrunvakantie naar de Ardennen.

Voor alles wordt gezorgd!

groetjes,

Nils

About The Author

Nils

Hoi, ik ben Nils de Rijk. Oprichter van Loopwijzer en idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Ik help lopers bij hun volgende stap door technisch beter te lopen met minder kans op blessures. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op om te sparren over jouw hardloopplannen.

1 Comment

  • janny thomassen

    Reply Reply 22 april 2019

    Wat een prachtig filmpje Nils!
    Dit was het!

    Groetjes Janny

Leave A Response

* Denotes Required Field