team Loopwijzer

Afgelopen zomer brak ik mijn pols bij een val van een jumpbox in de sportschool.

Terwijl ik net een trailrunwedstrijd (klokkie rond in de Pyreneeën lopen over de hoogste toppen) had geannuleerd omdat ik het risico op een ongeluk me niet kon veroorloven vanwege mijn job vond ik….

Moraal van dit verhaal? Ik maakte er deze vlog over: https://loopwijzer.nl/risicos-nemen/

Het mooie is, dit ongeluk had ook iets positiefs.

Binnen een halve dag was het geregeld dat alle activiteiten de komende tijd gewoon door gingen. Inclusief twee buitenlandse trailruntrips!

Dit was blijkbaar nodig om me toen pas goed te realiseren dat ik een super mega tof team om me heen heb verzameld.

Goeie trainers, mensen die hun aandacht goed kunnen verdelen over de lopers en stuk voor stuk toffe mensen. Ook grappig, de tempogroepleiders blijken bijna allemaal een leidinggevende job te hebben, hoe zou dat komen?

Ik was er al achter dat je met “alles” zelf doen in je business je na verloop van tijd niet verder komt.  

Die pols kwam dus op het juiste moment. Er kunnen dingen losgelaten worden (blijft lastig- blijven oefenen!) want er staat een top Loopwijzerteam dat meedoet om samen nog meer toffe dingen neer te zetten. En daarmee kunnen we meer lopers helpen met nog meer impact.

Bedankt team!

Loslaten betekent ook niet meer elke zondag “papa gaat hardlopen met zijn vriendjes” maar meer tijd met Mini-me😊.

De lopers die training krijgen van Nike, René & René, Peti, Kevin en Robin ervaren natuurlijk al dat Loopwijzer meer is dan “mijn gezicht”. We worden meer een community en methode met meer gezichten!

Ondertussen borrelt het van de nieuwe ideeën dus hou ons in de gaten!

Groetjes, Nils

PS op de foto Team Loopwijzer try out Tenerife met chefkok Clara, sub 3 Merel die nog harder omhoog loopt en ultra Floortje.

About The Author

Nils

Hoi, ik ben Nils de Rijk. Oprichter van Loopwijzer en idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Ik help lopers bij hun volgende stap door technisch beter te lopen met minder kans op blessures. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op om te sparren over jouw hardloopplannen.

Leave A Response

* Denotes Required Field