Loopwijzer wint bedrijfsloop 2018

Gisteren was de Vondelparkloop, een gave loop en onderdeel van het rondje Mokum.

Loopwijzer snelle lopersgroep

Omdat we dit jaar gestart zijn met het “snelle lopers project” leek het leuk om met deze lopers als team mee te doen aan de bedrijvenloop. Met een aantal snelle jongens en meisjes zouden we best hoog kunnen eindigen!

Deze Vondelparkloop is de 0-meting van de snelle lopers en we werken toe naar een supersnelle Midzomernachtcross, ook een hele leuke loop in het Amsterdamse bos!

Er zijn behoorlijk wat afmeldingen maar we starten toch met twee teams. Tegenvaller is late afmelding van onze snelste loper Maarten door gevoelige enkel (wijs!) en hij wordt waardig vervangen door Yoshi!

Vondelparkloop

Het is een prachtige zondagochtend en heerlijk loopweer. Iedereen meldt zich op tijd voor het startnummer en daarna doet ieder zijn of haar warming up ritueel. Daarom niet iedereen tegelijk op de foto gevangen.

De start is om 11:00 precies en verloopt soepel. Het eerste stuk is wat smal en dringen als je niet vooraan start maar al snel wordt het parcours breder en heb je meer ruimte om te lopen. Het park zelf is gewoon toegankelijk voor bezoekers met wandelaars en fietsers maar wonderlijk genoeg gaat het meestal prima samen.

Mooie individuele prestaties van comeback kids Frans en Peti, Running Ralfie, aanwinst Vincent, steady Jurr, talent Claudia, snelle Yoshi, nieuwe trainer René “2”, en “dikke” Daan:-)

flying Vincent

Loopwijzer wint bedrijfsloop 2018

Niet iedereen kan super lopen natuurlijk maar de teamprestatie is geweldig want Loopwijzer wint de bedrijvenloop! Zodra de resultaten online staan, komen die ook hier want het tweede team heeft het ook heel goed gedaan en zal ook hoog zijn geëindigd!

Nu al zin in de komende 5 maanden trainen met deze toppers samen met collega trainer René Koolwijk.

Uitslagen bedrijfsloop individueel

34:16 Yoshi
35:51 Daan
37:18 Hessel
38:50 Vincent
39:08 René
40:41 Kevin
41:46 Ralf
42:35 Jurr
42:49 Frans
44:04 Dirk
44:27 Ilan
46:59 Claudia
52:46 Peti

(uitslagen van de trimloop en nachtloop heb ik niet alle Loopwijzer lopers van)

About The Author

Nils

Hoi, ik ben Nils de Rijk. Oprichter van Loopwijzer en idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Ik help lopers bij hun volgende stap door technisch beter te lopen met minder kans op blessures. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op om te sparren over jouw hardloopplannen.

Leave A Response

* Denotes Required Field