Zondagduurloop

De zondagduurloop is inclusief bij de cursussen, maand/ jaarabonnementen wijze lopers en trainingsschema membership. Je kunt ook op een strippenkaart meelopen

We lopen (bijna) elke zondag een mooie duurloop met gevarieerde looproutes in Amsterdam en omstreken vanuit wisselende vertrekpunten. Vaak onverhard en waar mogelijk over trails. De basisafstand ligt rond de 10-15 km met uitbreidingsmogelijkheden voor langeafstandlopers die dan eerder beginnen en/ of langer doorlopen. We lopen in 3 tempogroepe van 9, 10 en 11+ km/u. Het tempo wordt zo nodig aangepast aan de omstandigheden (hoogtemeters, mul zand, technisch parcours).

Agenda (ovb)

Dag, datumWaarSoort
5 decemberWaterleidingduinen
12 decemberAlmere

Loop vrijblijvend op proef mee

Laat in een reply op de bevestigingsmail weten wanneer je op proef komt of bel 06 287 959 82

Zondag 5 december Waterleidingduinen met 10 - 24km 

Twee grandioos mooie rondjes! 

Startpunt van beide rondjes is de parkeerplaats (niet gratis) bij het pannekoekenhuisje Het Panneland, adres: Vogelenzangseduinweg 4, 2114 AS Vogelenzang. 

Let op je moet ook een toegangsbewijs hebben voor de Waterleidingduinen, automaat aanwezig. 

De eerste ronde van 12-13 km gaat zuidelijk waarna we doorkomen bij de parkeerplaats voor het noordelijke rondje van 10 km . 

We lopen in tempogroepen van ongeveer (gevoelssnelheid vlakke) 9, 10 en 11 km/u. Deze week geleid door Floortje, Casper en Nils, bedankt!  

95% onverhard en veel single tracks en hertenpaadjes:-) 

09:30 start ronde 1 resp 12, 13 of 14km afh van tempogroep
11:00 start ronde 2 van 10 km voor alle tempogroepen 

(doorkomsttijd is bij benadering) 

Leuk als je meeloopt en geef in een reactie op het FB event aan voor welke afstand je gaat en of je een lift in de aanbieding hebt of juist nodig hebt! 

Wijze lopers op Strava