Zondagduurloop

De zondagduurloop is inclusief bij de cursussen, maand/ jaarabonnementen wijze lopers en trainingsschema membership. Je kunt ook op een strippenkaart meelopen

We lopen (bijna) elke zondag een mooie duurloop met gevarieerde looproutes in Amsterdam en omstreken vanuit wisselende vertrekpunten. Vaak onverhard en waar mogelijk over trails. De basisafstand ligt rond de 10-15 km met uitbreidingsmogelijkheden voor langeafstandlopers die dan eerder beginnen en/ of langer doorlopen. We lopen in 3 tempogroepe van 9, 10 en 11+ km/u. Het tempo wordt zo nodig aangepast aan de omstandigheden (hoogtemeters, mul zand, technisch parcours).

Agenda (ovb)

Dag, datumWaar
21 augustusBussum
28 augustus Lage Vuursche
4 septemberUtrechtse heuvelerug

Loop vrijblijvend op proef mee

Laat in een reply op de bevestigingsmail weten wanneer je op proef komt of bel 06 287 959 82

Zondag 21 augustus: Bussum-Zuid 14-27km

Route
Twee verrassend mooie rondjes! (85% onverhard) Het eerste rondje van gaat door het schitterende Spanderswoud (met single tracks!) en een buitenplaats. Na doorkomst op de parkeerplaats (foerageren!) gaan we voor een fraaie ronde over de Bussummerheide. 90% onverhard:-)
Ga naar www.loopwijzer.nl/zondagduurloop voor de route.

Startlocatie
Startpunt is de parkeerplaats bij NS station Bussum-Zuid, adres: Struikheiweg 3,1406 TK Bussum

Tijd
start 09:15 (de sprinter uit Amsterdam komt aan om 09:08)

Afstanden
eerste ronde 14-17km (afhankelijk van tempo groep) en tweede ronde 0km

Tempo
er zijn 3 tempo groepen van ongeveer 9, 10 en 11 km/u.

Aanmelden
Meld je aan voor de WhatsAppgroep: https://chat.whatsapp.com/C71LC2HdT7sG0Ksr3fHhzn
Ook handig voor carpool afspraken, last minute communicatie en het delen van foto en video!

Nieuwe lopers die mee willen lopen (leuk!): meld je aan voor een gratis proeftraining op www.loopwijzer.nl/wijzelopersgroep

Leuk als je meeloopt!

gpx en Garminlinks:

Via Komoot (kaartje hierboven) kun je simpel de gpx downloaden die je wil lopen. Heb je een Garmin stel dan de automatische koppeling tussen Komoot en Garmin in. Zodra je een route in jouw "tours" opslaat komt betreffende route automatisch in jouw koersen in je Garmin en ben je klaar om te navigeren:-)

NB je kunt alleen de route downloaden en koppelen aan Garmin als je de Komoot kaarten hebt gekocht of premium versie hebt klik daarom hier voor een link naar de gpx files:

Wijze lopers op Strava