Voor lopers die graag het momentum in hun hardlopen willen behouden en door willen groeien.

Fluitend sneller worden met minder kans op blessures

100% online niet locatie gebonden
Continuïteit - Plezier - Motivatie

Geboren tijdens de coronacrisis - niet meer weg te denken😀

Er kwam wel iets moois uit deze crisis. Een 100% online hardloopprogramma. Gestart als alternatief voor de Amsterdamse lopers. Al snel haakten lopers uit heel NL aan. En het werkt! De groepstrainingen kunnen inmiddels weer aanvangen. En op veler verzoek blijft het online programma ook draaien in de vorm van deze community🏃‍♂️🔥

Loopwijzer methode: Slim trainen, "elke pas raken" en ken je drijfveren

 1. Slim trainen

De meeste lopers trainen niet zo slim en doen maar wat. Ze doen dan meestal ongeveer hetzelfde en dat is altijd te snel. Dit is de snelste weg naar blessures en stagneren van je progressie. De sleutel zit hem in gevarieerd trainen op een langzame basis. Met een volume en intensiteit dat bij je past. En balans tussen belastbaarheid van je lichaam en belasting van de training.

 1. Elke pas raken

Elke hardloper kan progressie boeken door technisch beter te gaan lopen. Het grootste deel van de lopers is droevig aan het sjokken. Je krijgt materiaal om eindeloos verder te oefenen en tweaken aan je hardlopen zodat je elke pas goed gaat raken. Elke pas weer. Kort en fel, actief, licht en goed getimed. Power!

 1. Drijfveren

Hardlopen is zo veel meer dan je ene been voor je andere zetten! Je ontdekt waar jij je motivatie uit haalt en waarvoor je hardloopt. Je gaat doelen stellen en hardlopen wordt onderdeel van je betere leven. Koppie leeg, problemen (als je die al hebt) ze lossen vanzelf op. Je krijgt energie en inspiratie. Genieten van hoe mooi NL eigenlijk is, lekker buiten met de elementen.

Dit is in een notendop waar Loopwijzer voor staat. Een duurzame manier om een beter leven te krijgen door hard te lopen.

Sluit je aan bij de community

Loopwijzer Community Programma
35
per maand
 • Gepersonaliseerd trainingsschema
 • Toegang tot de online trainingen
 • Toegang tot de recordings van de webinars
 • 15% korting in het Runlab
Loopwijzer Community VIP
100
per maand
 • Alles van het Loopwijzer Community Programma
 • + coaching en feedback
 • + maandelijkse coachcall 30 minuten
 • + premium account TrainingPeaks

Prijzen zijn inclusief btw en de abonnementen worden automatisch verlengd. Opzeggen kan per periode tot de dag voor verlengen.

Gepersonaliseerd Trainingsschema

Je krijgt je trainingenschema dat op je niveau, belastbaarheid en doel aansluit. Ter input hiervoor vul je een inventarisatieformulier in.

Het trainingsschema krijg je via het trainingsplatform TrainingsPeaks (TP). TP heeft ook een app dus je hebt je schema altijd bij de hand.

Idealiter heb je een hardloophorloge, liefst met hartslagmeting (borstband is aan te raden boven polsmeting!) zodat je zowel je training op tempo als op hartslag kunt uitvoeren. Zo niet zijn alle trainingen op tempo.

Heb je een Garmin is het mooie dat je TP kunt koppelen aan Garminconnect. Zodat de training automatisch als workout op je Garmin komt. Druk op start en je horloge vertelt je wat je moet doen en of je te snel/ te langzaam gaat😊. Zo gebruik je de mogelijkheden van je horloge optimaal en heb je een coach op afstand! Dit werkt met alle midrange modellen en hoger. Ik heb een paar Garmin Fenix horloges en FR920 liggen die je kunt huren. Neem contact op voor de mogelijkheden van huren!

Heb je een ander horloge als Polar, Suunto, enz. dan kun je evt zelf een training in je horloge zetten conform TP.

Online trainingen

Je krijgt toegang toegang tot de online trainingen "verbeter je hardlooptechiek" en "start met hardlopen" ter waarde van €94.

Opnamen Webinars

Toegang tot de opnamen van de webinars/ masterclasses (elke 2-4 weken verschijnt er een nieuwe) , downloads, videoanalyses, en diverse bonusverrassingen zijn overzichtelijk bij elkaar beschikbaar.

 

VIP Coaching

Je krijgt feedback op je trainingen, kunt altijd vragen stellen en sparren over je trainingen en meer via platform TrainingsPeaks.

Inclusief een Premium TrainingPeaks account

Inclusief maandelijks een 30 minuten coach call

 

Hoe werkt het?

Na aanschaf ontvang je een email met links naar inventarisatieformulier en de diverse applicaties en kun je zsm beginnen met je online programma!

wat deelnemers zeggen

 • Name
  Daphne Dano - Wat een fijne manier om goed aan je lopen te werken! Je hebt een duidelijk schema waarmee je niet doelloos loopt maar goed weet en ziet wat je moet doen Schop onder je komt nodig? Doe mee! En de theorie #slowisthenewfast is zó fijn, zo waar en #itworks!
 • Name
  Jeroen Pasman - Voor mij zijn de trainingen in TrainingPeaks erg waardevol. Ik heb nog nooit echt een training gedaan en liep altijd hetzelfde tempo lang of kort. Dit is echt een eye-opener en soms ook heel zwaar. Het commentaar bij mijn filmpje was ook erg fijn.

  Het leukste is om met andere enthousiastelingen te praten over hardlopen en daarbij uitleg te krijgen. De combinatie met de chat en het interactieve gebruik van de webinar zijn stimulerend. De combi webinar en trainingspeak vullen elkaar goed aan. Het stimuleert om andere lopers te zien en volgen die ook een hobby hebben in het hardlopen.
 • Name
  Mikis de Winter - Het wijze hardlopers programma van Nils zorgde dat ik de crisis van Corona om kon zetten in een kans om nieuwe dingen te leren op hardloopgebied.

15 dagen 100% geld terug garantie

Als de training je niet verder helpt of niet aan je verwachtingen voldoen stuur je een email binnen 15 dagen na aanschaf, en je krijgt je aankoopbedrag, zonder discussie terug.