Laatste trailrunweekend 2018 en volgend jaar weer

Afgelopen weekend waren we weer in de Ardennen voor een trailrunvakantie!  De laatste in een serie van 4 dit jaar.

Joost had zijn drone mee en maakte deze gave video😎.

Waarom trailrunvakanties organiseren?

Doel is onze gasten mooie trails, lekker eten, hardlooptips en een fijne hardloopvakantie te bieden. En het is gewoon zo leuk😃. Dit keer bestond de staf uit  Amstelfysio Frans, kok Arjen, multitalenten Sofie en Irene, en ik. En het was een geslaagd weekend:

“verrukkelijk gegeten”;

“in 2 dagen meer van hardlooptechniek geleerd dan in 5 jaar bij een atletiekclub”;

“we hadden een onwijs gezellige en gevarieerde groep van echt alle niveaus en snelheden maar iedereen kwam aan zijn trekken en heeft genoten”

“Knap hoe ervoor gezorgd wordt dat de trails voor de verschillende niveaus te doen en uitdagend zijn”

😎🙏

Leuke groep!

Ondanks een paar last minute afmeldingen hadden we een mooie groep van 18 hardlopers. Met drie terugkerende gasten en verder voor mij onbekenden, toch weer spannend! Er bleken een paar animatoren tussen te zitten en het ijs brak snel. Na het eerste trailtje werd er tijdens het diner gelijk luidruchtig gekletst, dan weet je dat het goed zit. Het is ook makkelijk scoren met onze fantastische locatie in het gehucht Maboge aan de Ourthe en de schitterende trails.

Een aantal lopers liep hun eerste trails (en zijn verkocht) en er ging ook iemand mee die in training is voor de ISU 127 km. Kortom een gevarieerd gezelschap en iedereen kwam aan zijn trekken! Helaas een enkelverzwikking van Loes maar gelukkig kon ze de rest van het weekend blijven lachen.

Ook supergaaf dat Joost (van de drone) en Robert (va de 127 km) van Runners United mee waren! Leuke club en we gaan zeker samen wat ondernemen. Bedankt voor de gave video Joost!!

Mooiste job

Bedankt allemaal voor het fijne weekend! Dankzij jullie kunnen we deze weekenden organiseren, en dit zijn de mooiste dingen van mijn job!

Dit jaar hielpen deze toppers mee aan de 4 trailrunweekenden: Ralf, Nike, Kevin, Irene, Sofie, Frans, Arjen, Herre, Aniek, thanks. Volgend jaar weer en met 5 weekenden!

Ardennen 2019

Wil je volgend jaar mee? Zet dan alvast in je agenda:

  • 17-20 mei
  • 14-17 juni (Loopwijzer feest)
  • 12-15 juli
  • 9-12 augustus (TDF)
  • 6-9 september

De inschrijving voor 2019 opent per 1 november a.s.!

November 2018: Trailrunvakantie in Andalusië

Is 2019 te ver weg ga dan in november met ons mee op trailrunvakantie in Spanje
Via deze link lees je er alles over

 

Tot ziens op de trails!

 

Veel mooie loopjes, geniet, focus en blijf heel.

Groet, Nils

About The Author

Nils

Hoi, ik ben Nils de Rijk. Oprichter van Loopwijzer en idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Ik help lopers bij hun volgende stap door technisch beter te lopen met minder kans op blessures. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op om te sparren over jouw hardloopplannen.

Leave A Response

* Denotes Required Field