Trailrun trainingskampen 2019 in de Ardennen - voor het vijfde opeenvolgende jaar!

Data 2019

17-20 mei trainingskamp Maboge. Het was weer top:-)


14-17 juni trainingskamp le Herou Loopwijzer 5 jaars feest


12-15 juli trainingskamp Maboge (VOL - reservelijst)


9-12 augustus Trail des Fantomes weekend 10e editie (Maboge)


6-9 september trainingskamp Maboge

Video-impressie 2016

Voor wie?

Je haalt het beste uit het trainingskamp als je makkelijk 60+ minuten kunt hardlopen.
Trailrunervaring is niet vereist, dat kun je juist opdoen! Ben je een ervaren trailrunner zal je zeker ook aan je trekken komen:-)
Wil je niet iedere dag gezamenlijk op pad en zelf op avontuur kan dit ook, er zijn mooie gps routes beschikbaar, in juli kun je bijvoorbeeld de Chouffe trail lopen, en je kunt er ook prachtig wandelen, mtb-en of kajakken. Het weekend in augustus staat in het teken van de Trail des Fantomes, dit is een mooie wedstrijd met veel afstandsopties op zaterdag en zondag.

Wat krijg je?

Je gaat de mooiste trails van de Benelux lopen (en hier is geen woord van gelogen:-))
Dagelijks wordt een gezamenlijke trail georganiseerd van korte afstand rond de 10 - 15 km. Op zaterdag en zondag kun je ook kiezen voor een langere afstand van 25-30 km. Er wordt gelopen in verschillende tempogroepen zodat je in je eigen tempo kunt lopen;
Kamer delen (als je alleen boekt.). Het hotel in Maboge heeft 9 x 2 persoons en 3 x 4 p. kamers, het landgoed heeft 14 3-4 persoonskamers en een slaapzaal;
Begeleiding door Loopwijzer hardlooptrainers, fysiotherapeut van Amstelfysio en topkok;
Volpension: ontbijt, lunch, diner en dranken diner;
Aandacht voor je looptechniek met en videoanalyse van je loopstijl (alleen mei, juli en september) en een clinic (trail)runtechniek;
Workshops door Amstelfysio.

Het hotel (mei, juli, aug en sep)

We ontvangen je in hotel "le Moulin de Maboge". Dit is een voormalig hotel dat in zijn geheel wordt verhuurd.
Samen met koks Herre en Arjen en de fysio's van Amstelfysio ontvangen we je hier voor een heerlijk weekendje weg. Om te trainen in de heuvels over de schitterende trails en te relaxen en lekker eten en drinken.
Ons hotel heeft een grote eetzaal en bar, 12 slaapkamers met totaal 30 bedden. Elke slaapkamer heeft een eigen douche en/of bad met wc. Er is een sauna, pooltafel, en we hebben een terras dat reikt tot aan de Ourthe.
Het beleid van het hotel is dat huisdieren niet zijn toegestaan. Via deze link kom je bij de specs van het hotel.
Direct vanuit het hotel loop je alle kanten de mooiste single tracks op! Zo ook de beklimming van de pittige “muur van Maboge”.

Feestweekend op het landgoed (14-17 juni)

Het weekend van 14-17 juni 2019 is feestweekend! Loopwijzer bestaat 5 jaar en we maken daar een feestje van in dit fraaie landgoed! Met nieuwe mooiste trails, begeleiding door trainers en fysio, lezingen, een knalfuif en we pakken extra uit met het eten.

Dr Maaike de Vries geeft de lezing, "hoe word ik een supervetverbrander". Maaike is gezondheidswetenschapper, enthousiast hardloper en auteur van de bestsellers ‘Hoe word ik een Supervetverbrander’ en ‘Eet beter met huisarts Tamara de Weijer’
Drs Gerard van der Poel geeft een lezing over inspanningsfysiologie en trainingsleer. Gerard is bewegingswetenschapper, gespecialiseerd in de Inspanningsfysiologie. Hij is (mede-)auteur van 7 (leer)boeken en van vele artikelen in diverse vaktijdschriften.

We ontvangen we je op het landgoed “le Herou”. Het heeft een enorm terras en een 8 ha grote tuin. 14 slaapkamers voor 3-4 personen en een slaapzaal voor 10 personen. De slaapkamers zijn iets minder luxe dan ons hotel maar helemaal prima met wastafel en vaak een douche. Verder zijn er zeer veel faciliteiten zoals sauna, pooltafel, buiten bbq’s, een unieke uitkijktoren van 30m hoog, en meer. Het beleid van het landgoed is dat huisdieren niet zijn toegestaan. Via deze link kom je bij de specs van het landgoed.
Het landgoed ligt op 1 km van de Barrage de Nisramont en vlakbij de klim langs de Ourthe met “de ketting”. Kortom veel moois op loopafstand direct vanuit het landgoed!

De kosten

Tot 01/01/2019
Weekend: 2 nachten €255, 3 nachten €305
Feestweekend juni slaapzaal 2 nacht €205, 3 nacht €255


Vanaf 01/01/2019
Weekend: 2 nachten €275, 3 nachten €325
Feestweekend juni slaapzaal 2 nacht €225, 3 nacht €275


Dit is inclusief begeleiding, ontbijt, lunch diner en dranken diner, trails, clinics en worshops.

Aanmelden

Wil je mee naar de Ardennen? Doen! Heb je vragen bel +31628795982, stuur een mailtje naar nils@loopwijzer.net of gebruik het contactformulier.
Je kunt je hieronder direct aanmelden en betalen voor jouw datum en aantal nachten naar keuze. Je kunt dieetwensen, dag van aankomst (bij 2 nachten weekend of 2/3 nachten midweek) en namen van evt. extra deelnemers laten weten in een reactie op de bevestigingsmail van je boeking. De factuur krijg je ook met de bevestigingsmail. Tzt wordt er voor elk trailrunweekend een Facebookevenement aangemaakt waar bijvoorbeeld carpoolafspraken kunnen worden gemaakt.

DatumAantal plaatsen
over (handmatig)
2 nachten3 nachten
weekend 17-20 mei0
feestweekend 14-17 juni0
weekend 12-15 juli0
TDF weekend 9-12 augustus5AanmeldenAanmelden
weekend 6-9 september4AanmeldenAanmelden

Annuleringsvoorwaarden

Bij annuleren tot 1 maand voor de betreffende periode krijg je 100% restitutie min €25 administratiekosten.


Bij annuleren van 1 maand tot 1 week tot betreffende periode 50% restitutie


Bij annuleren korter dan 1 week geen restitutie

Programma trainingskampen

Wat deelnemers zeggen

 • Name
  Danny Bouw (september 2018) - Ik ben in september meegeweest naar de Ardennen, wauw wat een fantastisch weekend!
  Alles was heel goed verzorgd door Nils en zijn team, de accomadatie was goed en het eten nog beter. Ik heb heel veel opgestoken van de loopclinic en de blessurepreventie. Maar het belangrijkste van al waren de fantastische trails in een hele mooie omgeving! Ik heb echt genoten van het gevecht tegen mezelf en de natuur! We hadden een onwijs gezellige en gevarieerde groep van echt alle niveaus en snelheden maar iedereen kwam aan zijn trekken en heeft genoten.
  Al met al een heerlijk ontspannen, sportief en gezellig weekend. Ik kan het iedereen aanraden en ik ga volgend jaar zeker nog eens!
 • Name
  Loes Smits (september 2018) - Heb ontzettend genoten wat top geregeld mijn complimenten , alles super voor elkaar, ontzettend mooie routes. Wat ook erg leuk en leerzaam was was de hardloop analyse en de tips die je daar bij krijgt. Ook erg lekker gegeten. Kortom genoten en ga zeker nog een keer weer

   
 • Name
  Noël Peeters (juni 2016, 2017 en 2018) - Dit wordt mijn derde keer en de belangrijkste reden waarom ik terugkom is de heerlijke positieve sfeer.

  Leuke mensen, lekker eten, mooie routes.
 • Name
  Esther Paap (juni 2018) - Ik wil iedereen enorm bedanken voor de fantastische ervaring! Het was mijn eerste trailervaring maar ik ben verslaafd voor het leven!! Enorm gezellig, uitdagend, goed verzorgd, leuke mensen, fantastische organisatie, niets dan lof voor Nils en zijn team!
  Bedankt en tot snel!!
 • Name
  Sietske Diepeveen-Goldhoorn (juni 2017) - Wat een gave ervaring! Overtrof mijn verwachtingen. Geïnspireerd door het rennen, de prachtige omgeving maar vooral door de fijne staf en deelnemers.
 • Name
  Humphrey Mandoeng (juni 2017) - Een heel leerzaam weekend. Goed georganiseerd, prachtige locatie en mooie trails! Een echte aanrader. Dit had ik voor geen goud willen missen. Volgend jaar ben ik zeker weer van de partij. Nils bedankt dat je dit mogelijk hebt gemaakt. Mijn allereerste trailrunning weekend was geslaagd.
 • Name
  Dyan Drissen (mei 2017) - Geweldig weekend gehad in de Ardennen. hele mooie trails, leuk huis met een gezellig terras aan het water. Eten en drinken super verzorgd je kwam echt niks te kort! Workshops en clinics zeer leerzaam daarnaast was de persoonlijke analyse heel fijn waar ik echt veel aan heb. Volgend jaar gaan we 4 dagen !
 • Name
  Tineke Kempenaar (mei 2017) - Erg leuk en leerzaam trailrunweekend gehad in de Ardennen. Leuke mensen ontmoet, uitdagende trails gelopen en lekker gegeten. De workshops waren een leuke aanvulling op het programma en hebben me toch weer iets nieuws geleerd. Een aanrader voor iedereen die iets anders wil dan hardlopen op asfalt.
 • Name
  Manon Runs (deelnemer april en augustus 2016) - Wanneer gaan we weer?

  De benen doen pijn maar ik voel me top! Ik voel me uitgerust en sterk. Met trailrunnen ben je zo gefocust op de omgeving, waar zet ik mijn voet neer, dat je nergens anders aan kan denken. De benen hebben lekker hard moeten werken en voelen daardoor sterk. De loopscholing/techniek training van Nils was voor mij een eye-opener. Ik had niet verwacht dat ik daar nog zoveel uit kon halen na jaren loopscholing te hebben gehad. Lees ook het blog over het trainingsweekend in april.
 • Name
  Jessica Bakker (deelnemer juli en augustus 2016) - Waarom doe ik dit ook al weer?

  Gelukkig gaat het bij het trailrunnen niet om tijd, maar om het genieten van de omgeving en jouw ‘gevecht’ tegen de natuur. Dat gevecht heb ik dit keer weer gehad en ben er ook weer wijzer van geworden. De volgende dag staan we de lopers van Trail des Fantomes 19km, 33,km en 65km aan te moedigen en het begint spontaan weer te kriebelen. Volgend jaar gaan we weer! Lees ook de blog over het TDF weekend.